A főnököm legújabb heppje

Amikor az ember úgy dönt a karrierje elején, hogy nem vágyik nagy karrierútra, hanem igazság szerint elvállalja a világ egyik legnehezebb és örök érvényű munkáját, egy nagyvállalati vezető mellett személyi titkár lesz, akkor sok mindent elképzel magának, de azt biztosan nem, ami valójában rá vár és ami valójában történni fog az évek alatt, a napok körforgásában. Én sem voltam arra felkészülve, hogy tulajdonképpen egy személyi titkár feladata nem merül ki az iroda vezetésében és a vezető keze alá dolgozásban, az anyagok előkészítésében, hanem bizony számtalan olyan dolgot kell tudni szinte azonnal és profi szinten megoldani, ami kis dolognak tűnhet, de anélkül nincs továbbhaladás és nincs eredmény sem. Egy személyi titkár folyamatosan azért dolgozik, hogy a vezető gondolkodni tudjon, haladjon a munkájával és hogy ha bármilyen hirtelen vagy nem várt esemény lépne fel, azonnal segíteni tudjon és intézkedjen.

Én már rengeteg dologra fel vagyok készülve, azonban arra nem voltam, hogy ha egy nagy konferencia előtt, amit a cégünk szervez a fő embernek, vagyis a főnökömnek összetörik a telefonjának kijelzője, amire mindenképp szüksége van, hiszen a biztonsági mentést mint olyat nem igazán szereti normálisan használni akkor sem ha kérem, akkor vajon mit lehet tenni és kihez kell fordulni a biztos és gyors eredményért. Persze aztán egy-két ismerőssel és baráttal történt telefon beszélgetés után már tudtam, hogy a legjobb samsung szervíz budapest utcáin az androidszerviz.hu csapatánál érhető el, és azonnal vittem is a telefont, ami másnap már készen is volt és mehettem érte, így azt mondhatom, megoldották a problémánkat és feloldották a helyzetet.

Azóta ez a dolog már legalább háromszor előfordult, ezért mondhatom, hogy ez a főnököm új heppje, amit annyira nem bánok, de csak azért, mert az androidszerviz csapatával könnyen és gyorsan meg tudom oldani, egyébként biztosan tele lennék már őszhajszálakkal. Persze azért remélem, hogy hamarosan felhagy ezzel az új hobbival, mert a telefonja már biztosan nem bír ki sok nagy javítást, az adatmentés pedig nem lesz egyszerű a telefonjáról, hiszen a biztonsági mentés még mindig nem olyan fontos szerinte. Persze ha majd tönkre megy a telefonja az lesz, úgyhogy én már készítem az adatok lementésének megoldását, mint egy jó személyi titkár, aki előre gondolkodik a baj megoldásán.