Ajánlom figyelmedbe

Ha neked is apple termékeid vannak, és azon belül is előszeretettel használod az iphone telefonodat, akkor bizony fel kell készülnöd arra, hogy egy-egy óvatlan pillanat vagy a nem megfelelő töltés és folyamatos használat miatt bizony előbb vagy utóbb szükséged lesz neked is egy profi és megbízható iphone szerviz csapat szolgáltatására. Persze ilyenkor mindenki csak legyint egyet, hiszen a békeidőkben az ember nem készül háborúra, én is így voltam vele, azonban amikor kicsúszott a kezemből a telefon és a munkám miatt azonnali segítségre lett volna szükségem, és fogalmam sem volt, hogy hová tudnék fordulni, akkor nekem is eszembe jutott, hogy kereshettem volna már előre egy tökéletes csapatot és akkor nem kerültem volna ennyire kellemetlen helyzetbe.

Éppen ezért azt javaslom mindenkinek, hogy előre készüljön fel ezekre a helyzetekre, és bizony előre keressen egy olyan csapatot, akikkel biztonsággal együtt tud működni ilyen nehézségek vagy problémák esetében, hiszen nekem is sokkal könnyebb helyzetem lett volna, ha azonnal tudtam volna hogy hova forduljak. Így viszont keresgélnem kellett, ami egy kis időt elvett bár, de igazság szerint az egyik nagyon jó barátom ajánlására az iszereles csapata hihetetlen profi és tökéletes segítséget nyújtott számomra, hiszen az iphone gyors szerviz szolgáltatásukkal egy napon belül a kezemben is volt a teljesen tökéletes kijelzővel működő telefon. Ráadásul még egy eddig számomra is rejtett hibát is kijavítottak a szerelés közben, amiért hihetetlen hálás vagyok, hiszen a későbbiekben nagyobb problémát okozott volna ha nem javítják ki.

Egy szó mint száz, mindenkinek javasolni tudom, hogy ha most nincs is semmi problémája, nézzen utána ennek a kis csapatnak, mert biztos vagyok benne, hogy a legváratlanabb helyzetekben tud baleset történni, és olyankor bizony hihetetlen nagy segítség, hogy ha pontosan és biztonsággal tudjuk hogy hova, kikhez forduljunk segítségért. Én már biztos hogy a jövőben csak az iszereleshez fogok, és tényleg mindenkinek csak javasolni tudom őket.