Az új gépem lehetősége

Én igazság szerint amióta az eszemet tudom mindig is apple termékeket használtam, mert már fiatalon is nagyon jól láttam, hogy a szakmám része az, hogy az ember biztonságosan és gyors reakcióval tud minden egyes eseményre jelzéssel élni. Ez persze nagyon sok esetben nehéz, mert mondjuk elég stabilak az iphone termékek, ezeknek is van bőven olyan gyengesége, amire még így is nagyon oda kell figyelnem. A túlzott meleg, a túlzott hideg egyik eszköznek sem használ, és idővel az akkumulátorok cseréje elengedhetetlen, de ezeken kívül stabilan és nagyon gyorsan lehet velük dolgozni, ami nekem nagyon fontos szempont a mai napig is.

Igen ám, de nem egy forintba kerülnek ezek az eszközök, nekem pedig időszakosan rendszeresen cserélni kell őket, mert mivel minden funkcióra szükségem van, a legújabb lehetőségekkel megáldott készülékek és ami talán még fontosabb, a legújabb frissítések szükségesek. Ehhez pedig iszonyatosan nagy forrásra van szükség, kivéve, ha az ember talál egy olyan vállalkozó csapatot, aki korrekt módon, jó árakon beveszi a régi készüléket és esetleg még az új megvásárlásában is segítséget tud adni.

Az almabazar csapata pontosan ilyen és én hála a jó égnek rájuk is találtam. A macbook felvásárlás keretében ugyanis beveszik a régi mac gépeket, ha szükséges felújítják azokat, hiszen profi szervizes csapattal dolgoznak, és aztán új gazdát keresnek nekik. Én is így vettem már a legutolsó gépemet és mondhatom bátran, hogy náluk korrektebb és jobb csapatot senki sem talál a piacon. Csak őket ajánlom mindenkinek. Nélkülük most én sem tudtam volna új mac gépet venni, az biztos. Teljesen bizonyos, hogy mindenki tökéletesen elégedett lesz velük, aki igénybe veszi a szolgáltatásaikat.